Verkopen

Een succesvolle verkoop (= vlot en tegen de beste prijs) komt niet vanzelf. Het vergt een juiste schatting, een doorgedreven verkoopstrategie, een goede onderhandelaar en een juridisch waterdicht verkoopsdossier. Laat je eigendom verkopen door een team professionals die de streek al meer dan 40 jaar kennen als hun broekzak.

 

EEN PROFESSIONELE SCHATTING VAN JE EIGENDOM
_______

We nemen uitgebreid de tijd om je pand te bezoeken, op te meten en te luisteren naar jouw wensen. Als ervaren en erkend vastgoedkantoor garanderen wij jou een degelijke prijsstudie. Hiervoor baseren wij ons op geijkte waarderingstechnieken en toetsen wij steeds de waarde van je eigendom aan onze uitgebreide database van vergelijkingspunten.

 

EEN STERK ACTIEPLAN
_______

Het Valimmas-team zorgt dat jouw pand gezien wordt. Daarvoor zetten wij verschillende communicatiekanalen in en dit zowel on- als offline:
  • Direct mailing naar kandidaat-kopers in ons uitgebreid klantenbestand.
  • We plaatsen je pand op 7 verschillende nationale immo-sites. Zo zijn we o.a. platinum partner van Immoweb.
  • Lokaal en nationaal adverteren.
  • Een stijlvol, duidelijk zichtbaar en overzichtelijk immobord.
  • Verschillende publiciteitsinitiatieven op maat.
  • Flyerbedeling
  • Plaatsbezoeken met kandidaten tot jouw pand effectief verkocht is.
Verder nemen we zelf rechtstreeks contact op met potentiële kopers en begeleiden we kandidaat-kopers bij elk plaatsbezoek. Uiteraard blijven wij je pand promoten en in de kijker zetten tot we een koper hebben. Geïnteresseerde kandidaten krijgen uiteraard vlot een afspraak voor een bezoek ter plaatse.

 

EEN EERLIJKE EN OPEN COMMUNICATIE
_______

Ook tijdens een mogelijke onderhandeling streven we steeds naar de beste verkoopprijs voor jouw pand. In functie daarvan zullen wij met de kopers onderhandelen op een eerlijke en transparante manier. Bij elk bod kan je rekenen op ons advies, maar jij hebt steeds het laatste woord.

 

EEN JURIDISCH CORRECT EN WATERDICHT VERKOOPDOSSIER
_______

Parallel met het verkooptraject stellen wij een waterdicht verkoopdossier samen met daarin alle nodige attesten, plannen en andere relevante documenten. We maken de onderhandse verkoopovereenkomst (compromis) op en bij een definitief akkoord bezorgen wij het volledig afgewerkt dossier en de ondertekende overeenkomst aan de notarissen zodat het verlijden van de notariële akte kan plaatsvinden binnen de termijn van 4 maanden.