Verhuren

Voor het verhuren van je eigendom hoop je op een betrouwbare huurder en een professionele begeleiding bij alle te nemen stappen. Valimmas gaat voor jou niet alleen op zoek naar een goede huurder, maar zorgt ook voor een vlotte afhandeling van het ganse verhuurtraject.

 

HET BEPALEN VAN DE JUISTE HUURWAARDE
_______


Wij komen ter plaatse om het te verhuren pand te bekijken en op te meten. Na het bepalen van de mogelijke huurwaarde, doen we je graag een voorstel om samen te werken en je verder te begeleiden en adviseren voor een succesvolle verhuur van je pand.

 

DE ZOEKTOCHT NAAR EEN GESCHIKTE HUURDER
_______

Het zoeken naar geschikte kandidaat-huurders begint steeds bij een goed onderbouwd verhuurdossier dat alle nodige informatie en attesten (EPC, info van de syndicus, etc. ) bevat. Wij stellen dit voor je samen en zorgen voor de nodige publiciteit op verschillende manieren:
  • Direct mailing naar kandidaat-huurders in onze uitgebreide klantendatabase.
  • Promotie van je pand via 7 verschillende nationale immo-sites. Zo zijn we o.a. platinum partner van Immoweb.
  • Advertenties in lokale pers.
  • Stijlvol en duidelijk zichtbaar immobord.
  • Verschillende publiciteitsinitiatieven op maat.
  • Rechtstreekse contactnames met potentiële huurders
Uiteraard plannen we bezoekmomenten in die zowel voor jou als de kandidaat-huurder passen.

 

GRONDIGE SCREENING VAN DE KANDIDAAT-HUURDERS
_______

Zodra geïnteresseerden zich effectief kandidaat stellen om je pand te huren, onderwerpen wij de potentiële huurder aan een grondige screening. Wij vragen hem een uitgebreide infofiche in te vullen en checken onder andere loonfiches en referenties. We kunnen ook steeds een verkennend gesprek tussen jou en de kandidaathuurder regelen.

 

DE HUUROVEREENKOMST
_______

We maken een gepersonaliseerde en juridisch correcte huurovereenkomst op. Hierin speelt onze jarenlange ervaring een belangrijke rol. Het ontwerp sturen we vervolgens op naar de betrokken partijen ter goedkeuring. Bij een akkoord wordt de huurovereenkomst bij ons op kantoor ondertekend. Indien gewenst zorgen wij ook voor een gedetailleerde plaatsbeschrijving. Vervolgens zorgen wij voor de registratie van de ondertekende huurovereenkomst en de plaatsbeschrijving.