Over VALIMMAS

Waarmee kunnen we je helpen?

JE ONROEREND GOED VERKOPEN OF VERHUREN
_______

Al onze medewerkers zijn door het BIV erkende vastgoedmakelaars. Ze hebben stuk voor stuk diepgaande juridische kennis en vastgoedexpertise en hebben de juiste commerciële inzet. Bovendien kennen we allemaal onze streek als geen ander. Door de jaren heen bouwden we een enorme database op van mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Uiteraard wordt onze database constant up to date gehouden.

 

JE DROOMHUIS VINDEN
_______

Als wij je droomhuis niet in protefeuille hebben, gaan we samen met jou op zoek. We kennen de streek door en door en weten waar het fijn wonen is.

 

JE ONROEREND GOED BEHEREN
_______

Je hebt enkele eigendommen die je verhuurt, maar is het dagelijks beheer en de opvolging er voor jou te veel aan? Ook dan kan je bij ons terecht. Ons team beschikt over alle nodige competenties om al het werk en de zorgen van het verhuren van jou over te nemen. 

 

JE PERCEEL GROND VERKAVELEN
_______

Je hebt een mooi perceel liggen en je wou er altijd al iets mee doen, maar het kwam er nooit van? Kom gerust eens langs en wij onderzoeken voor jou de mogelijkheden. Onze landmeters begeleiden je van A tot Z in het verkavelingsproces. En indien je dat wenst, zorgen onze makelaars nadien voor een vlotte verkoop.

 

JE ZOEKT EEN GOEDE SYNDICUS
_______

Een goede syndicus bespaart je veel kopzorgen. Een syndicus staat in voor het beheer van de gemeenschappelijke delen in appartementsgebouwen, doet er de boekhouding van, zorgt voor de verzekering, zorgt dat alles juridisch correct verloopt, technische opvolging van uit te voeren werken, etc. Ben je op zoek naar een goede syndicus, kom dan zeker bij ons eens langs.

Dit is Joris ...

 • Erkend vastgoedmakelaar (BIV 510.031)
 • Master in de Handelswetenschappen
 • Plaatsvervangend lid GECORO Asse
 • Papa van 2 schattige dochtertjes die de goede nachtrust van papa en mama niet altijd hoog in het vaandel dragen

Op rustige zomeravonden vind je Joris op een terras op de Markt in Asse, in 't Karrewiel in Merchtem of thuis aan een vuurtje met vrienden.

Favoriete plek in onze streek: 

Joris heeft mooie jeugdherinneringen aan Vrijthout-bos in Asse en ietwat studentikozere herinneringen aan Steenhuffel-dorp.

Dit is Mark...

 • Erkend vastgoedmakelaar (BIV 504.549)
 • Papa van een dochter die leert autorijden

Op onbewaakte momenten vind je Mark wel eens op een terrasje aan zee en op héél onbewaakte momenten op de dansvloer van de betere new wave party.

Favoriete plek in onze streek: 

Geboren en getogen in Hekelgem!

Dit is Johan ...

 • Erkend vastgoedmakelaar & Syndicus (BIV 203.623)
 • Graduaat Bouw
 • Probeert zijn 2 studerende zonen op het juiste pad te houden

Soms gebeurt het dat Johan niet aan het werken is. Zijn glimlach is dan het breedst tijdens het sporten of tijdens het dineren. Yin en Yang!

Favoriete plek in onze streek:

Kravaalbos is Johans favoriete plek voor een stevige wandeling in goede compagnie.

Dit is Jos...

 • Erkend vastgoedmakelaar (BIV 203.638)
 • Gewezen Landmeter - Expert

Jos heeft een passie voor oldtimers en reizen. Jos reist graag naar verre landen, maar kan net zo goed genieten van een rustige zondag aan de haard.

Favoriete plek in onze streek:

Onze streek kent voor Jos geen geheimen, maar zijn favoriete plek is de Putberg in Asse. Hij is er geboren en getogen en het is het decor van de meeste van zijn jeugdverhalen.

Dit is Emiel...

 • Beëdigd Landmeter - Expert (LAN 040530  &  VLABEL    )

Emiel meet graag en eet graag. Met zijn vrienden van de kookclub tovert hij hele menu's uit zijn potten en pannen. Als het wat rustiger mag zijn, vind je hem in zijn prachtige tuin in Opwijk. 

En voor mocht je het je afvragen, De Sint is geen famillie van hem.

Favoriete plek in onze streek:

Paddebroeken in Opwijk.

Dit is Pol...

 • Graduaat Bouw
 • Vastgoedadviseur

Pol mag dan wel de senior van het team zijn, hij is wellicht de sportiefste. Hij geniet het liefst van momenten met zijn kinderen en kleinkinderen aan zee. Het is ook best mogelijk dat je hem en zijn wandel-vrienden met stevige tred door een bos of weide in uw buurt ziet marcheren.

Favoriete plek in onze streek:

de Kruisborrekapel op de grens van Asse met Ternat.